Grapevine Show - Grapevine Show Dance Club

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kik vagyunk
Grapevine Show

Nem szeretnénk megfosztani az élményektől, így különböző stílusú műsorokat rendelhetsz tőlünk.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, a Kapcsolat pont alatt érdeklődhetsz és meg is rendelheted a műsorok bármelyikét.

Ír est

Budapesten az Atrium Szállóban rendeltek meg egy műsoros estet, erre készült az együttes ír-blokkja a megrendelő kérésére. Különféle ír zenékre koreografált balett, show, akrobatikus elemek és az együttes egyéni íze, stílusa ragadja magával a nézőt. Ennek a műsornak az átdolgozását rendelte meg a Kecskeméti Televízió a Főtéri Nyári műsorra.
Szavanna show

Ez a produkció egy gyermekek és felnőttek által közismert mesét dolgoz fel, ahol győz a jó és elhull a gonosz. A koreográfus - Huszár Ildikó - álmát a Grapevine Együttes valósította meg a színpadon. A lelkes társulat tagjai nemcsak lábuk, de szívük dobbanásával is egy mesevilágba varázsolják a nézőket. Az állatbőrbe bújt táncosok különböző táncstílusok segítségével (lírai duett, rocky, hip-hop, jazz, step stb.) és számos humoros ötlettel csalogatják be Önöket a szavannák mesés világába. Az együttes már 15 alkalommal lépett fel a produkcióval az ország több pontján.
Színes show

Egy dinamikus tánc-show, melyben a fekete-fehér sejtelmességétől a színek varázslatos világáig repítjük a nézőket. Számos tánc stílus felvonul a műsorban: balett, show, hip hop, break, indiai, jazz, melyeket látványos kosztümökben adnak elő a táncosok.
Utazó show

Egy önálló showműsor, mely a nézőket egy világkörüli utazásra invitálja. Színes, látványos kosztümökben, számos táncstílust ismerhetünk meg, megelevenítve az adott város hangulatát,világát. A koreográfiákban megjelenik a swing, balett, Hip Hop, hastánc, szamba, tangó, revü, ír tánc, orosz tánc, és a csárdás jellegzetes képe is.
Vegyes show

Látványos kosztümökben többféle táncstílus megjelenésével (rocky, swing, jazz, hastánc, humor, show, szamba, step, revü) vegyes műsort adunk a megrendelő igénye szerint.
Vizes show

2007. augusztus 20-ára a Szentkirályi ásványvíz vezetősége felkérte a Grapevine Show Dance Clubot egy félórás műsor prezentálására. Külön kérésük volt, hogy a koreográfiák kapcsolatban álljanak a vízzel, a víz fontosságával. Néhány lelkes táncos hamarosan összedugta a fejét, és egy jól érthető, kerek egész történettel rukkoltak elő, melynek a megvalósításában és színpadra vitelében aktívan közreműködtek Huszár Ildikó vezető táncpedagógus mellett. Az előadást mozgalmas színpadi jelenetek, váratlan fordulatok és dinamikus zenék jellemzik.
Western show

A lajosmizsei Tanyacsárda felkérésére egy céges rendezvényre állítottunk össze western show-t, amelyben a hagyományos western koreográfiától a can-can-ig többféle táncstílus is megtalálható: jazz, polka, show, akrobatika.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz